Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Kérjük, látogasson el Facebook oldalunkra, ahol naprakész információkkal szolgálunk! Kattintson ide!


Aktuális


INDUL AZ ÉVAD!


A 2013/14-es évadban is sok szeretettel várjuk régi és új diákjainkat!


Újra elkezdődött a munka a ZeneTheatrum Színistúdiójában. Ezzel egyidőben elindulnak a drámaszakköreink is a város több általános iskolájában.

A következő helyeken találhattok meg minket:

Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola,

Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Általános Iskolája,

Petőfi Sándor Általános Iskola, Ibolya utcai Általános Iskola,

Hatvani István Általános Iskola, Lilla Téri Általános Iskola,

Dózsa György Általános IskolaÚjra Tábor!

Újabb kalandok várnak rád! Nem kell, hogy otthon ücsörögj a nyári hőségben. Tarts velünk idén nyáron is! Izgalmas helyszínek, kreatív és jókedvű társaság!

Szeretnénk figyelmedbe ajánlani, hogy a ZeneTheatrum ebben az évben is több helyszínen tart színi tábort, ahol garantált a szórakozás: Balatonfenyves, Jósvafő, Gyula és TB Ranch (napközis tábor).

Ha még nem voltál, itt az ideje, hogy kipróbáld! Változatos és kalandos programokban lehet részed: lovaglás, íjászat, barlangászás, kirándulások és éjszakai túrák, strandolás, gólyalábazás és tűzzsonglőrködés, kézműves és természetismereti foglalkozások, kulturális és szórakoztató programok (színház, múzeum, cirkusz, vidámpark).

Emellett lehetőséged nyílik a színpad varázslatos világával is megismerkedni. Rengeteg játékos gyakorlat mellett, a kreativitás és fantázia segítségével részed lehet egy új élményben.

Itt megtekintheted az előző évek élmény összefoglalóját.

Jelentkezni a következő telefonszámon tudsz: 06-20 777-9897

Ezen a nyáron biztos nem fogsz unatkozni!

 

 


  * * * * *

Keress minket a Facebook-on is! A ZeneTheatrum Szinitanoda és Musical Színház oldalon napra kész információk és folyamatosan bővülő Galéria vár!


* * * * *

Októbertől drámajáték óráink indulnak a "Kis TK"-ban, a Kossuth és Lilla téri Általános Iskolákban. Bővebb információ: 06/20-777-98-97.

* * * * *

Kedves Hallgatók! A Hittudományi Egyetemen a Színpadi játék és kommunikációs helyzetgyakorlatok órák hétfőnként lesznek 16.25-től a 160-as teremben.

* * * * *

A TV2 Stúdiójába kapott meghívást a SziniTanodánk. A riportot és fotókat itt nézhetitek meg:

fotó:

www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.499764480052178.122985.223318024363493&type=1

videó:
tv2.hu/mokka/video/debreceni-junior-viragkarneval

* * * * *

A ZeneTheatrum áprilistól a Hatvani Általános Iskolában is beindítja DRÁMAJÁTÉK óráját alsósoknak és felsősöknek egyaránt! Jelentkezni tudtok a SziniTanoda oldalon található jelentkezési lap elküldésével vagy le is adhatjátok a jelentkezési lapotokat tanáraitoknál!
Mindenkit szeretettel várunk!

* * * * *

Videómontázs a 2010. évi vizsgaelőadásokból

* * * * *

Kedves Gyerekek, régi és leendő tanítványaink, tisztelt szülők!

A Zenetheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2010/11-es évadát. A bővebb információt itt láthatjátok.

Az új órarendet és csoportbeosztást itt találjátok.

 

Kedves leendő ZT-sek (színinövendékek)!

 

Ha ezt olvasod, az azt jelenti, hogy érdeklődsz a színpad és a művészet világa iránt. Ebben az esetben itt a helyed! Itt sok öröm, móka, kacagás és felejthetetlen élmények, valamint sok hasznos tudás vár rád. Csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd a jelentkezési lapot e-mail-ben vagy papíron, és eljuttatod hozzánk. Minden iskolában/középiskolában/ óvodában van egy szervező pedagógus, aki bővebb felvilágosítással tud szolgálni. Tőle kérhetsz jelentkezési lapot, illetve neki is kell visszaadnod azt.   

 

bővebben >>

 

Túl vagyunk a félévi vizsgán!

 

2010.02.07-én a ZeneTheatrum összes növendéke megmutathatta tehetségét, ügyességét, rátermettségét az izguló, de annál nagyobb lelkesedéssel szurkoló szülők, rokonok és barátok előtt. Fényképek, élménybeszámolók, a műsorról bővebben itt.

 

 

A ZeneTheatrum legújabb darabja az Oroszlánkirály remek szórakozást nyújt mind a kicsiknek, mind a nagyoknak. Az örök igazságokat tartalmazó csodálatos történet, a nagyszerű zene, az elbűvölő karakterek és a vérpezsdítő koreográfiák mind hozzájárulnak egy felejthetetlen színházi élményhez. A darab különlegessége, hogy a  rajzfilmből már oly jól ismert szereplők teljes valójukban jelennek meg a színpadon is.

 

Szereposztás  >> 

Fotók >>

 

 

Lufipufi és a Hőlégballon Világbajnokság

 

Rajzpályázat gyerekeknek a XIX. Hőlégballon Világbajnokság alkalmából

 

bővebb információk >>

 

Kedves Gyerekek, régi és leendő tanítványaink, tisztelt szülők!

 

A Zenetheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2009/10-es évadát. Az új órarendet és csoportbeosztást itt láthatjátok.

 

 

A Lufipufi és barátai zenekar koncertklippjei megtekinthetők a www.lufipufi.hu oldalon is. 

 

Felkerültek a honlapra  2009-es Dzsungel könyve vizsgaelőadás fotói és videói. Itt tekintehted meg a fotókat és itt a videókat.

 

A Jézus Krisztus szupersztár rockoperából videókat tekinthettek meg a honlapon.

 

tovább a videóra>>

 

Lufipufi Zenekar

 

Örömmel értesítünk minden kicsit és nagyot, hogy megszületett  Lufipufi és együttese. Lemezbemutató koncertünk 2009 május 25.-én lesz a Lovardában. A belépőjegy mellé minden kis néző kap egy mesekönyvet ajándékba. Természetesen mi más is lehetne a címe,

mint Lufipufi kalandjai: A síró kisfelhő

tovább>>

 

Stúdiósok vizsgaelőadása

 

Hát igen, már megint eltelt egy év, rengeteg munkával, próbával. Júniusban 75 növendékünk bizonyíthatja be tehetségét és rátermettségét a Lovarda színpadán a Dzsungel könyve című vizsgaelőadásban. A szereposztást hamarosan megtekintheted itt.

 

Diótörő képek!

 

Decemberben a ZeneTheatrum nagy sikerrel bemutatta első egész estés saját darabját, a Diótörőt. Ízelítőnek néhány fotó.>>

 

Borzontorz DVD!

 

Csáki Benedek főszereplésével a Debreceni Televízió tavaly forgatta Borzontorz meséi című másfél órás játékfilmjét, melyet májusban két héten keresztül láthatott a nagyközönség az Apolló moziban. A film egy ötéves kisfiú egy évének mindennapjait mutatja be annak minden csodájával, felfedezésével. Ebben segítik képzeletbeli társai, akik animáció segítségével jelennek meg a filmvásznon. Ha érdekel benneteket Borzontorz kalandja a hóemberrel, Teknőc Lackóval, vagy csodálatos utazása a télapóval és még sok más érdekes és tanulságos történet, akkor keressétek a Dvd-t a boltokban vagy a Városi Televízióban. Kedvcsinálónak pedig látogassatok el a honlapra: www.borzontorz.hu. Itt a képek mellett rövid werkfilmeket is láthattok.

  

Felkerültek az oldalra a Jézus Krisztus Szupersztár és a János vitéz  fotói. Megnézhetők itt>>

 

Diótörő premier!

November 30-án este 18 órakor mutatjuk be legújabb darabunkat, a Diótörő című karácsonyi musicalt. Jegyek korlátozott számban lefoglalhatók a JEGY-BÉRLET linken. További időpontok. December 1-jén 15 és 19 óra, december 2-án 14 óra, december 3-án 14 óra.

Bővebben>>

 

Szeptemberben újra megnyitotta kapuit a ZeneTheatrum stúdió!

Szeptember elsején a megújult próbateremben 100m2-en újra beindult a stúdió régieknek és újaknak egyaránt.
Bővebben>>

Romániában volt a társulat!
A ZeneTheatrum 2008. szeptember 26-án az országhatáron túl, Szatmárnémetiben is bemutatkozhatott. A kihívás nagy volt, mivel a szervezők elmondása szerint, városukban musicalt még nem mutattak be.
Bővebben>>

Csáki Benedek filmszerepet kapott

A 6 éves Csáki Benedek, a Valahol Európában musical közönség kedvence, túl van élete első filmforgatásán. A Borzontorz meséi című filmben kapott címszerepet, melynek 2008 májusában volt a bemutatója az Apolló moziban.

Bővebben>>

 

Zenetheatrum Bérlet a 2007/2008-as évadra 

A ZeneTheatrum idén is fantasztikus előadásokkal rukkol elő, mely bizton megnyeri mind a fiatal, mind az idősebb korosztály tetszését.

Előadások:
Valahol Európában, István a király, Diótörő, János vitéz, Jézus Krisztus Szupersztár, A vitéz szabólegény
Bővebben>>

 

Megszületett a Zenetheatrum legújabb tagja 

2007. május 15.-én mindenki nagy örömére megszületett a Társulat vezetőinek második gyermeke Csáki Illangó.
Bővebben>>

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design