Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Kedves Gyerekek, régi és leendő tanítványaink, tisztelt szülők!

A Zenetheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2010/11-es évadát. A bővebb információt itt láthatjátok.

A ZeneTheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2010/11-es évadát. Az új órarend és csoportbeosztás  összeállításánál igyekeztünk figyelembe venni az egyéni igényeket is, de elsőbbséget élvezett a korosztály szerinti besorolás és az osztálytársak egy csoportba való bekerülése. Ez azért is fontos, mert megkönnyítheti a távolabbi iskolákból a gyerekek eljutását a Stúdióba, olyan értelemben, hogy a rugalmasabb munkabeosztású szülők segíthetnek elhozni az osztály-, illetve évfolyamtársakat. (Ha valaki nem találja a nevét hívjon! Varga Nikolett 70/418-3446, Végh Veronika 20/777-99897)

A tanítás szeptember 6.-i héttel kezdődik. (Az első csoportnak szerdán van az évadkezdés.)

Kedves új stúdiósok és szüleik!

Az órák a társulat két próbatermében folynak, amely a Főnix csarnoktól öt percre, az Abonyi u. 4/c-alatt található, ez a Sámsoni útból az első kis utca balra. A gyerekek év végén egy profi körülmények között lezajló vizsgaelőadásban vesznek részt, amelynek a színpadi próbái a második félévben kezdődnek el és ezek már a Faraktár utcai Művelődési Ház színpadán lesznek, de a próbák előtt mindig külön értesítünk benneteket. Az órákra javasolt öltözet a kényelmes melegítő jellegű ruha és vastag zokni, vagy balett cipő. Egy foglalkozás kétszer ötvenöt perces, hétköznapokon 14.30-16.20, ill. 16.30-18.20-ig tartanak, szombaton 10.00-11.50, 12.00-13.50.

A gyerekek az órákon táncot, színészmesterséget, beszédtechnikát, csoportos éneket tanulnak, megismerkednek a színpadi lét alapvető törvényszerűségeivel, alapszabályaival. A koreográfiák elsajátítása, koncentrációs és kreativitásfejlesztő játékok, helyzetgyakorlatok folytán a gyerekeknek nő a testtudatuk és koordinációs készségük, megtanulják a helyes testtartást, fejlődik kommunikációs készségük, megtanulnak csapatban dolgozni, jobban érvényesülni, gátlásaik oldódnak, és ez előnyt jelenthet az iskolában és később az élet bármely területén.

Szeretettel várunk titeket, bármilyen kérdésetek van, nyugodtan hívjatok telefonon. (Varga Nikolett 70/418-3446, Végh Veronika 20/777-9897)

A tanfolyam szakmai vezetői: Végh Veronika koreográfus, tánctanár, a ZeneTheatrum produkciós vezetője és Csáki Szabolcs színész- rendező a ZeneTheatrum művészeti vezetője, Varga Nikolett tánc-és kreatív tanár, asszisztens.

A vizsgaelőadás ebben az évadban az első éveseknek A Dzsungel Könyve, a másod - és harmadéveseknek a Valahol Európában című musicalek lesznek.

<< vissza

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design