Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Szini Tábor

A táborok létrehozásában két fontos szempont vezérelt minket:

  • Egyrészt a színházi munkában elengedhetetlen a játszók harmonikus és kreatív munkaviszonya és a csoportban való együttműködés. Ehhez remek lehetőséget nyújtanak a táborokban szervezett külön programok, amelyek a közös élményeken keresztül közelebb hozzák egymáshoz a gyerekeket a csoporton belül, és elmélyíti a művésztanáraikkal való viszonyukat is. Ezek a programok olyan élménypedagógiai foglalkozásokat tartalmaznak mint pl.: lovaglás, íjászat, barlangászás, erdei túrák, szekerezés, strandolás, kirándulások, gólyalábazás és tűzzsonglőrködés, közös kulturális programok, kézműves és természetismereti foglalkozások.
  • Másrészről a többnapos együttélés lehetőséget nyújt olyan egész napos dramatikus tevékenységformákkal (szakértői dráma, komplex dráma, dramatikus játék, mozgás tréning) való fejlesztésre, amelyekre a hétköznapok szűk órakeretei nem adnak lehetőséget.

A dráma- és élménypedagógiai módszerek egyaránt alkalmazhatók a drámában még nem jártas gyerekeknél is, mivel ezek a gyakorlatok elősegítik többek közt a kreativitás, fantázia és a személyiség fejlesztését, amely az élet vagy az iskola bármely területén hasznosítható a későbbiekben. Ezért folyamatosan indítunk turnusokat kezdő játszóknak és érdeklődőknek egyaránt!

2012-es táborok

Galéria

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design