Untitled Document
 
 
 
 
UniWeb Design
 

Stúdió

Kedves gyerekek, régi, és leendő tanítványaink, tisztelt szülők!

A ZeneTheatrum Színi Stúdió megkezdi a 2009/10-es évadát. Az új órarendet és csoportbeosztást az alábbiakban láthatjátok, amelyek összeállításánál igyekeztünk figyelembe venni az egyéni igényeket is, de elsőbbséget élvezett a korosztály szerinti besorolás és az osztálytársak egy csoportba való bekerülése. Ez azért is fontos, mert megkönnyítheti a távolabbi iskolákból a gyerekek eljutását a Stúdióba, olyan értelemben, hogy a rugalmasabb munkabeosztású szülők segíthetnek elhozni az osztály-, illetve évfolyamtársakat.
(Ha valaki nem találja a nevét hívjon! Végh Veronika 20/777-99897)
A tanítás az első iskolai héten kezdődik (kivéve a péntek 16.30-as csop., azoknak szept.11.).

Kedves új stúdiósok és szüleik!

Az órák a társulat próbatermében folynak, amely a LOVARDÁ-tól öt percre, az Abonyi u. 4/c-alatt található, ez a Sámsoni útból az első kis utca balra. A gyerekek év végén egy profi körülmények között lezajló vizsgaelőadásban vesznek részt, amelynek a színpadi próbái a második félévben kezdődnek el és ezek már a Lovarda színpadán lesznek, de a próbák előtt mindig külön értesítünk benneteket. Az órákra javasolt öltözet a kényelmes melegítő jellegű ruha és vastag zokni, vagy balett cipő. Egy foglalkozás kétszer ötvenöt perces, hétköznapokon 14.30-16.20, ill. 16.30-18.20-ig tartanak, szombaton 10.00-11.50, 12.00-13.50, 14.00-15.50, 16.00-17.50, ill.18.00-19.50-ig.

A gyerekek az órákon táncot, színészmesterséget, beszédtechnikát, csoportos éneket tanulnak, megismerkednek a színpadi lét alapvető törvényszerűségeivel, alapszabályaival. A koreográfiák elsajátítása, koncentrációs és kreativitásfejlesztő játékok, helyzetgyakorlatok folytán a gyerekeknek nő a testtudatuk és koordinációs készségük, megtanulják a helyes testtartást, fejlődik kommunikációs készségük, megtanulnak csapatban dolgozni, jobban érvényesülni, gátlásaik oldódnak, és ez előnyt jelenthet az iskolában és később az élet bármely területén.

Szeretettel várunk titeket, bármilyen kérdésetek van, nyugodtan hívjatok telefonon. (Végh Veronika 20/777-9897)

A tanfolyam szakmai vezetői: Végh Veronika koreográfus, tánctanár, a ZeneTheatrum produkciós vezetője és Csáki Szabolcs színész- rendező a ZeneTheatrum művészeti vezetője.

A vizsgaelőadás ebben az évadban az első éveseknek A Dzsungel Könyve, a másodéveseknek a János vitéz című musicalek lesznek.

 
 
 
UniWeb Design
 
 
 
UniWeb Design